MENIU CAUTĂ

UPDATE | Tentativă de sinucidere la metrou, în stația Piața Unirii. S-a reluat circulația garniturilor pe M1 și M3 (Video)

Distribuie

Tentativă de sinucidere în stația Piața Unirii, pe 10 noiembrie. Circulația metrourilor este perturbată pe Magistralele 1 și 3, după ce o persoană a fost prinsă sub o garnitură de tren, fiind în viață la ora transmiterii știrii, potrivit Antena 3.

UPDATE – ora 21.04: Circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale.

„Un bărbat, conștient, cu traumatism cranio cerebral (lovit la cap), a fost prins în spațiul dintre perete și vagon, la Piața Unirii 1. Acesta a fost scos, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Universitar. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, printre care două ambulanțe SMURD, descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori (după apelul la 112 – n.r.)” – a declarat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgentă București-Ilfov, Adrian Marin.

Metrorex a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că „vineri, 10 noiembrie, în jurul orei 19.30 la stația de metrou Piață Unirii 1, linia 2 Republică- Eroilor, a avut loc o tentativă de suicid. Trenul a fost frânat. Echipele de intervenție ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren, în paralel fiind alertat 112 conform, procedurilor interne. Circulația a fost reorganizată în sistem pendulă până la venirea autorităților din domeniu și rezolvarea situației. Víctima a fost scoasă în viață, de pe linie și i s-a acordat primul ajutor.”

Știrea inițială – La Piața Unirii nu se circulă în aceste momente, iar din primele informații este vorba despre o tentativă de sinucidere.


CITEȘTE ȘI… Un bărbat și-a ucis soția și a adormit lângă cadavrul ei. Crimă comisă după 46 de ani de căsnicie


 

Comentarii