MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 10:40

Test incredibil pentru cei care vor să se angajeze în poliție sau la pompieri în Cincinnati. Trebuie să dea detalii despre viața lor sexuală

Distribuie

Cei care vor să se angajeze în cadrul poliției sau să fie pompieri în orașul american Cinncinati trebuie să completeze un formular cu întrebări legate de viața lor sexuală.

Testele cu întrebările legate de viața sexuală a celor care doresc să se angajeze în poliție sau la pompieri sunt utile pentru evaluarea caracterului candidaților, potrivit autorităților locale.

În formularele respective se regăsesc întrebări în care candidații trebuie să spună de câte ori au întreținut relații sexuale în aer liber și care a fost cel mi neobișnuit act sexual la care au participat.

„Până acum nimeni nu a atacat în instanţă aceste practici, dar cu siguranţă ele ridică semne de întrebare”, a declarat Mary Turocy, director de relaţii publice la Comisia pentru Drepturi Civile din Ohio, potrivit Mediafax.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Citește mai multe despre america, angajare, Poliție, pompieri și test pe Libertatea.

Comentarii