Mergi direct la conținut »
FOTO | The Color Run 2019. Peste 10.000 de bucureșteni s-au distrat și s-au lăsat colorați în centrul Capitalei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | The Color Run 2019. Peste 10.000 de bucureșteni s-au distrat și s-au lăsat colorați în centrul Capitalei

FOTO | The Color Run 2019. Peste 10.000 de bucureșteni s-au distrat și s-au lăsat colorați în centrul Capitalei

The Color Run 2019  a început sâmbătă, la 10.00, în parcarea Bibliotecii Naţionale. Evenimentul care adună anual mii de oameni a ținut până spre seară. 

De Andreea Radu,

UPDATE: 21 aprilie. Peste 10.000 de participanţi au luat startul în cursa de 5 kilometri, în Capitală,  în timpul căreia sunt vopsiţi cu pudră multicoloră. Ei au alergat pentru a sprijini lupta împotriva cancerului la sân. La fiecare kilometru parcurs, participanţii sunt vopsiţi cu pudră colorată. Baia cu spumă este unul dintre cele mai iubite momente de la Color Run. O parte din încasări sunt donate unei fundaţii care organizează campanii pentru sănătatea femeilor. Evenimentul va ajunge şi în alte oraşe mari din ţară.

„O să fim de două ori la Bucureşti, acum şi în septembrie, dar şi la Cluj, la Timişoara, Oradea, Iaşi şi Mamaia. Şi pot să spun acum în premieră, o să avem şi un oraş nou, cel mai probabil Galaţi”, a declarat duminică  Radu Condrea, directorul evenimentului, potrivit Observator.tv. Cursa a fost organizată pentru prima oară în Statele Unite, iar în 2014 şi în Romania. În 2015, peste 5 milioane de alergători au luat startul în 225 de astfel de evenimente, din peste 50 de ţări.

Între orele 16.00 şi 18.30, s-a alergat pe traseul: Parcarea Bibliotecii Naţionale – Bd. Mircea Vodă – Bd. Unirii – Piaţa Alba Iulia (fără afectarea traficului din rond) şi retur pe Bd. Unirii până în dreptul Podului Şerban Vodă (fără afectarea traficului rutier din intersecţia Bd. I.C. Brătianu – Bd. Unirii) – Bd. Unirii – Bd. Mircea Vodă – Parcarea Bibliotecii Naţionale.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier a fost restricţionat între orele 14.00 – 19.30, pe traseul menţionat şi pe arterele care acced în acesta, arată Brigada Rutieră.

The Color Run a ajuns, în anul 2019, la a cincea ediție, prima având loc în anul 2014. Cursa a luat naștere în anul 2011, în Statele Unite ale Americii. Doar în 2015, peste 5 milioane de alergători au luat startul în peste 225 de evenimente din peste 50 de țări!

Foto: Libertatea/Sorin Cioponea


VIDEO/ Eva Jumătate, fetița română de 11 ani care a ajuns în finala „Suedezii au talent”: „O să locuiesc la Hollywood”


 

 
 
Close
Close
Închide