Mergi direct la conținut »
Toți cei patru morți în accidentul din Teleorman erau muzicanți. Se întorceau de la "Revelionul lăutarilor"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Toți cei patru morți în accidentul din Teleorman erau muzicanți. Se întorceau de la "Revelionul lăutarilor"

Toți cei patru morți în accidentul din Teleorman erau muzicanți. Se întorceau de la „Revelionul lăutarilor”

Cei patru morți din teribilul accident din Teleorman erau, cu toții, lăutari. Tinerii din Didești aveau vârste cuprinse între 24 și 39 de ani. Mașina, un BMW X5 s-a rupt în două după ce a izbit în plin un copac pe raza localității Dobrotești.

Cei patru mergeau pe DN65, dinspre Cucuieți spre Dobrotești când șoferul, un tânăr de 24 de ani, a călcat prea tare accelerația și, din pricina carosabilului, a pierdut controlul volanului și a intrat în pomul de pe marginea drumului, a anunțat observator.tv. 

Se întorceau de la „Revelionul lăutarilor”

La volan se afla Iulian Feraru, în vârstă de 24 de ani. Tânărul, împreună cu alţi trei lăutari, toţi din Dideşti, se întorceau de la „Revelionul lăutarilor”, eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.

Șoferul Iulian Feraru

În urma impactului deosebit de violent, toți cei patru muzicanți au murit pe loc. Cei de pe locurile din față au rămas încarcerați între fiare, în timp ce cei din spate au fost aruncați la câteva zeci de metri.


Libertatea a descoperit certificatul și prim-ministrul a spus adevărul! Doamna Dăncilă, țineți-vă de cuvânt și dați-ne în judecată!

Close
Închide
  Close