MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2015 08:49 , de Madalina Ciodaru Burada

TRAGEDIA de la Colectiv. Povestea sfâșietoare a lui Ionuț Popescu, unul dintre tinerii care au murit sâmbătă

Distribuie

Băiatul, din Focşani, care a decedat sâmbătă dimineaţă avea arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi se afla de o săptămână în comă indusă. Potrivit România TV, el murit în timpul unei intervenţii chirurgicale. I se puneau grefe de piele şi a făcut stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea, însă fara succes. Vineri, Ionuţ Popescu se afla la Colectiv alături de iubita lui Monica Tănăsoiu, manager la o firmă de publicitate, care a murit în aceea seară.

Vestea e un adevărat șoc pentru familie, cunoscuți și prieteni, mai ales că evoluția sa îi făcuse pe toți să fie optimiști că Ionuț va avea puterea să lupte pentru viață, potrivit vrancea24.ro. Deși în comă indusă și în stare critică, el a avut o evoluție liniară, iar faptul că starea nu i s-a agravat i-a bucurat pe medici. Tânărul focșănean a fost supus unui număr de două intervenții chirurgicale de transplant de piele. În timpul celei de-a doua operații, el a intrat în stop cardio-respirator, dar a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare. Azi-noapte, din păcate, orice luptă a medicilor pentru salvarea lui Ionuț a fost zadarnică.
Cealaltă persoană care a murit sâmbătă dimineaţa este Daniel Ciobanu, cameramanul pe care Gigi Becali l-a ajutat cu 70.000 de euro.
„Se vor citi nişte stâlpi la capelă. Vom face slujba sfântului parastas pentru cei care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i odihnească”, a spus Gheorghe Camil, părintele capelei de la Spitalul de Arşi din Capitală, unde au murit sâmbătă dimineaţă cei doi răniţi din Colectiv.
Vineri, 30 octombrie, în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv s-a produs un incendiu din cauza artificiilor folosite în club. În urma tragediei, 34 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alte circa 180 au fost rănite, din care aproximativ 135 au sufeti răni grave.
Medicii au anunţat că există riscul ca numărul persoanelor decedate în această tragedie să crească, din cauza rănilor grave suferite, dar şi din cauza faptului că acestea au inhalat un amestec de gaze extrem de toxic pentru organismul uman.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii