Mergi direct la conținut »
VIDEO | Tragedie în China. Șase persoane au murit după ce un tren a deraiat și a intrat într-o casă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Tragedie în China. Șase persoane au murit după ce un tren a deraiat și a intrat într-o casă

VIDEO | Tragedie în China. Șase persoane au murit după ce un tren a deraiat și a intrat într-o casă

Un tren de marfă a a sărit de pe calea ferată și a intrat într-o casă, joi, în jurul orei 22:00, la Gongyi în provincia Henan. În urma incidentului șase persoane și-au pierdut viața. 

De Andreea Radu,

Printre victime se află patru angajați aflați la bordul convoiului de 25 de vagoane și doi oameni care se aflau în casa lovită de tren.

Cauzele accidentului sunt încă necunoscute. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul.

China înregistrează frecvent accidente industriale, în ciuda ordinelor venite din partea guvernului de a îmbunătăți siguranța în fabrici, centrale electrice și în mine, potrivit fireengineering.com.

În luna martie, 78 de persoane au fost ucise au fost ucise într-o explozie care a avut loc la o uzină chimică din cauza unor nereguli de siguranță.

În luna noiembrie a anului trecut, cel puțin 22 de persoane au fost ucise și zeci de vehicule au fost distruse într-o explozie înafara unei fabrici chimice din orașul de nord-est Zhangjiakou, care va găzdui competiții în Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022.

Foto: Captură YouTube


PAH îl acuză pe șeful DIICOT Felix Bănilă că minte în privința capturilor de droguri! „Această formidabilă abureală”


 

Close
Închide
  Close