Mergi direct la conținut »
Tragedie în Dâmbovița. Un bebeluș de un an s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă. Copilul este în stare gravă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tragedie în Dâmbovița. Un bebeluș de un an s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă. Copilul este în stare gravă

Tragedie în Dâmbovița. Un bebeluș de un an s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă. Copilul este în stare gravă

Un copil de un an din localitatea Bărbuleţu s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă, în timp ce se afla în casă cu mama sa. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cum a avut loc incidentul, a informat IPJ Dâmboviţa.

Copilul a fost transportat în stare foarte gravă la spital și va fi transferat la o unitate medicală din Bucureşti. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili exact cum a avut loc incidentul, potrivit Agerpres.

”Un copil de 1 an şi 8 luni s-ar fi autoaccidentat cu un obiect tăietor ascuţit în zona abdominală. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele date se pare ca acesta se afla în locuinţă cu mama sa”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Tatăl copilului a precizat pentru targovistenews.ro că era plecat la muncă atunci când s-a întâmplat tragedia şi nu ştie ce s-a întâmplat.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!


 

Close
Închide
  Close