MENIU CAUTĂ

Tragedie în Dâmbovița. Un bebeluș de un an s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă. Copilul este în stare gravă

Distribuie

Un copil de un an din localitatea Bărbuleţu s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă, în timp ce se afla în casă cu mama sa. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cum a avut loc incidentul, a informat IPJ Dâmboviţa.

Copilul a fost transportat în stare foarte gravă la spital și va fi transferat la o unitate medicală din Bucureşti. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili exact cum a avut loc incidentul, potrivit Agerpres.

”Un copil de 1 an şi 8 luni s-ar fi autoaccidentat cu un obiect tăietor ascuţit în zona abdominală. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele date se pare ca acesta se afla în locuinţă cu mama sa”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Tatăl copilului a precizat pentru targovistenews.ro că era plecat la muncă atunci când s-a întâmplat tragedia şi nu ştie ce s-a întâmplat.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!


 

Comentarii