De Mihai Niculescu,

Traian Băsescu a ironizat ultima gafă făcută de premierul Dăncilă, care a încurcat în discursul său de la PSD cuvântul „CEx” cu „sex”. „Eu sper în acest sex”, a spus Viorica Dăncilă la şedinţa Comitetului Executiv al partidului, referindu-se la forul executiv al partidului.

Traian Băsescu a vorbit despre viitorul PSD și al premierului, luni seara, la Digi24.

Va fi preşedinta PSD şi premier pentru că are atuul maxim, le spune «băieţi, dacă nu sunt şi preşedinta PSD luaţi mandatul meu de prim-ministru de aici», dar nu îl dă lor, se duce şi îl predă la preşedintele Iohannis şi atunci îi seacă la inimă şi nimeni nu va juca varianta ieşirii de la guvernare. Gândiţi-vă că ai un premier, că ar vrea să candideze la funcţia de preşedinte al partidului din care provine şi că partidul îi spune «nu», păi pe bună dreptate îşi depune mandatul premierul sunt previziunile lui Băsescu.

Fostul președinte al României nu a lăsat însă netaxată gafa premierului.

Acum ăsta e principiul, faptul că este doamna Dăncilă în postura de a face acest joc este doar un ghinion al PSD, faptul că nu a fost un om de primă dimensiune politică, dar uite că şi doamna Dăncilă creşte, mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”, a afirmat Traian Băsescu, luni seară la Digi 24, întrebat dacă va supravieţui PSD şi dacă Viorica Dăncilă va fi aleasă preşedinte al partidului.


Citește și: VIDEO/ De ce a reușit Estonia, țară cu toate serviciile online, și de ce stagnează România? Politicienii vechi, înlocuiți cu o nouă generație. Estonienii nu cred în Dumnezeu, cred în guvern


Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare