Articol de Mihai Niculescu, Vineri, 24 august 2018, 18:08

Tramvaiul comunismului circulă în Iași, sâmbătă, 25 august, pornind din rondul Târgu Cucu. Reprezentanții Companiei de Transport Public Iași au organizat o incursiune înapoi în timp iar ghizi vor fi membrii Asociației Pasionaților de Transport Public Tramclub Iași și Iași Travel, arată bzi.ro

Pentru a călători la bordul tramvaiului de tip ITB, construit în anul 1950, trebuie plătit un bilet de 20 de lei. Se fac înscrieri online pentru a prinde unul dintre cele 16 locuri.

„Va dăm întâlnire pentru o incursiune înapoi în timp cu Tramvaiul Comunismului. Vă așteptăm sâmbătă, 25 august, la ora 10, în rondul din Târgu Cucu. Pentru a participa este necesar să vă înscrieți numele prin e-mail la adresa: tramvaiul.comunismului@gmail.com. Biletele se vor achiziționa din tramvai, înaintea plecării”, au explicat reprezentanții Companiei de Transport Public Iași.

Proiectul cultural-turistic privind organizarea curselor cu vagonul istoric recondiționat a demarat anul trecut. Cursele vor fi organizate în fiecare sâmbătă, până în luna noiembrie.


Fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat o mașină nouă. Valentin Dragnea conduce un BMW de peste 150.000 de euro