Mergi direct la conținut »
Tramvaiul comunismului circulă din această sâmbătă, la Iași. Cât costă biletul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tramvaiul comunismului circulă din această sâmbătă, la Iași. Cât costă biletul

Tramvaiul comunismului circulă din această sâmbătă, la Iași. Cât costă biletul

Tramvaiul comunismului circulă din această sâmbătă, la Iași, în fiecare săptămână. Nostalgicii ”Epocii de Aur” se pot plimba cu un tramvai de epocă, construit în 1950 și recondiționat. Explicațiile vor fi date de ghizi, iar biletele sunt limitate. Inițiativa a mai fost pusă în practică și acum câteva luni iar reprezentanții Primăriei intenționează ca aceasta să devină sezonieră.

De Mihai Niculescu,

Tramvaiul comunismului circulă în Iași, sâmbătă, 25 august, pornind din rondul Târgu Cucu. Reprezentanții Companiei de Transport Public Iași au organizat o incursiune înapoi în timp iar ghizi vor fi membrii Asociației Pasionaților de Transport Public Tramclub Iași și Iași Travel, arată bzi.ro

Pentru a călători la bordul tramvaiului de tip ITB, construit în anul 1950, trebuie plătit un bilet de 20 de lei. Se fac înscrieri online pentru a prinde unul dintre cele 16 locuri.

„Va dăm întâlnire pentru o incursiune înapoi în timp cu Tramvaiul Comunismului. Vă așteptăm sâmbătă, 25 august, la ora 10, în rondul din Târgu Cucu. Pentru a participa este necesar să vă înscrieți numele prin e-mail la adresa: tramvaiul.comunismului@gmail.com. Biletele se vor achiziționa din tramvai, înaintea plecării”, au explicat reprezentanții Companiei de Transport Public Iași.

Proiectul cultural-turistic privind organizarea curselor cu vagonul istoric recondiționat a demarat anul trecut. Cursele vor fi organizate în fiecare sâmbătă, până în luna noiembrie.


Fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat o mașină nouă. Valentin Dragnea conduce un BMW de peste 150.000 de euro


 

Close
Închide
  Close