Mergi direct la conținut »
Trei explozii în Texas au ucis doi oameni şi au rănit două femei. Poliţia spune că există o legătură între atacuri
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Trei explozii în Texas au ucis doi oameni şi au rănit două femei. Poliţia spune că există o legătură între atacuri

Trei explozii în Texas au ucis doi oameni şi au rănit două femei. Poliţia spune că există o legătură între atacuri

Trei explozii în Texas au ucis doi oameni şi au rănit două femei. Deflagraţiile au provenit de la trei colete livrate la domiciliile victimelor. Poliţia spune că între cele trei atacuri există o legătură, transmite CNN.

Cele trei explozii au avut loc în Austin, Texas, în momentul în care oamenii au ieşit din case pentru a ridica cele trei colete care le-au fost livrate.

Prima explozie a avut loc luni dimineaţă şi a ucis un tânăr de culoare, în vârstă de 17 ani şi a rănit o femeie care se afla în interiorul casei, a declarat şeful poliţiei din Texas, Brian Manley.

A doua explozie a rănit foarte grav o bătrână în vârstă de 75 de ani, care se află în stare critică. A treia explozie a ucis un bărbat afro-american, de 39 de ani.

Potrivit autorităţilor, cele trei colete care au explodat nu au fost livrate de o firmă de curierat.

„Indiciile ne fac să credem că incidentele sunt legate”, a mai spus Manley. Anchetatorii încă nu au aflat motivul atacurilor şi nu au precizat dacă atacurile au fost revendicate. Nu este clar nici dacă victimele se cunoşteau între ele sau dacă au fost alese intenţionat ca ţinte. De asemenea, nu este clar nici dacă este vorba despre un atac din motive rasiale, însă ipoteza este luată în calcul, având în vedere că victimele erau de culoare.

„Nu excludem nimic în acest moment”, a mai spus Manley.

În noiembrie 2017, Texas a fost scena unui alt atac sângeros. 26 de persoane au fost ucise într-un atac armat comis într-o biserică baptistă.

Foto simbol: EPA


Un român a primit 36 de amenzi pentru parcare în Italia. A crezut că poate scăpa dacă își scoate plăcuțele de înmatriculare

Close
Închide
  Close