MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 18:21

Un român a primit 36 de amenzi pentru parcare în Italia. A crezut că poate scăpa dacă își scoate plăcuțele de înmatriculare

Distribuie

Un român a primit 36 de amenzi pentru parcare în Italia. A crezut că poate scăpa dacă își scoate plăcuțele de înmatriculare, dar oamenii legii i-au dat de urmă.

Poliția Municipală din Firenze a intervenit în urma denunțurilor făcute de mai mulți locuitori care au semnalat că o mașină parcată de mult timp, fără plăcuțe de înmatriculare, staționează în oraș.

Controalele oamenilor legii au scos la iveală faptul că mașina aparține unui român care luase 36 de amenzi și care, sperând să scape de alte sancțiuni, a dat jos de pe mașină plăcuțele.

Românul avea amenzi de aproximativ 1.500 de euro, rezultate din cele 36 de amenzi primite.

La acestea se va adăuga o amendă de 85 de euro pentru parcarea fără plăcuța de înmatriculare: mașina a fost dusă la depozit unde va rămâne 3 luni pentru detenția administrativă prevăzută ca o pedeapsă complementară, scrie gazetaromaneasca.com.

Recent, un preot a bătut un polițist local în Lugoj, slujitorul Domnului încălcând sfintele porunci pentru un loc de parcare.


Citește și: EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

Loading...
Comentarii