Cei trei jandarmi au făcut parte din echipele de căutare care au verificat toată zona din jurul comunei Gârcov, către Corabia. Aici a avut loc o acțiune amplă, pentru găsirea tinerilor evadați de la Centrul de Reeducare din Buziaș, Timiș. Înainte să îi predea forțelor de ordine, cei trei au făcut un selfie cu infractorii.

Inspectoratul de Jandarmi a deschis o anchetă, după ce imaginile au devenit publice astfel că cei trei jandarmi riscă să primească un avertisment.

Doi tineri, de 19 şi 21 de ani, au evadat de la Centrul de Educare din Buziaş, judeţul Timiş, după ce l-au bătut și imobilizat pe supraveghetor. Poliţiştii şi jandarmii au reușit să-i prindă după mai multe ore de căutări.

Tinerii au simulat că sunt agitaţi, determinând astfel supraveghetorul să deschidă uşa. Apoi, ei l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, l-au imobilizat şi au fugit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, a declarat că atunci când au fost găsiţi de forţele de ordine, în cursul zilei de miercuri, ei nu au opus rezistenţă. „Cei doi tineri evadaţi din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş, judeţul Timiş, au fost depistaţi de către forţele implicate în căutarea acestora. Cele două persoane au fost identificate la aproximativ 10 kilometri de locul în care au abandonat maşina folosită pentru a se deplasa. În momentul depistării, aceştia nu au opus rezistenţă”, a precizat Alexandra Dicu.

Sursă foto: Eveniment de Olt

Citeşte şi:

Un bărbat a evadat din sediul Poliției Budești, în Călărași. A fugit cu mașina cu care venise la audieri

Un deținut din Timișoara a evadat cu două luni înainte de eliberare. Poliția l-a prins la scurt timp

Un deținut a evadat din mașina poliției după ce agenții au adormit

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase