Mergi direct la conținut »
Trei pompieri au adus pe lume un băieţel, la Ţipar, în autospeciala SMURD
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trei pompieri au adus pe lume un băieţel, la Ţipar, în autospeciala SMURD

Trei pompieri au adus pe lume un băieţel, la Ţipar, în autospeciala SMURD

Trei pompieri au devenit eroii zilei la Arad, după ce au adus pe lume un băieţel, la Ţipar, în plină noapte. Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a ISU Arad, alături de care au fost atașate două imagini.

„Era trecut de ora 12 noaptea când echipajul SMURD al Gărzii de intervenție nr. 2 Chișineu Criș din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu a fost solicitat să preia o pacientă gravidă de 37 de ani din Țipar. Misiunea părea simplă, transport la maternitate.

 

 

Cei trei pompieri din echipaj au ajuns la adresă, au preluat pacienta și au pornit spre Arad. Au mers aproximativ 500 de metri și paramedicul care monitoriza pacienta, cu un calm desăvârșit, le spune colegilor din față „oprește că naște”.

– Cheamă dispeceratul prin radio, solicită în sprijin ambulanță cu medic și coordonare de la medicului din dispecerat.

– Va veni o ambulanță de la Ineu în sprijin, până atunci asistați nașterea, li s-a comunicat din dispecerat.

Și așa au făcut, cei trei pompieri, Plt adj Sebastian Ciucur, plt maj Faur Sergiu şi plt maj Coroban Florin, au respectat întocmai toate procedurile medicale și au reușit sa aducă pe lume un băiat sănătos. Mama și copilul au fost predați pe drum către echipajul venit în sprijin de la SAJ Ineu” , este mesajul transmis de ISU Arad, postat pe contul de socializare.

Citește și

„Vestele albastre” din Satu Mare. Revolta celor 400 de muncitori care cer 2 lei în plus pe ora de muncă, adică un salariu lunar cu 300 de lei mai mare

Close
Închide
  Close