MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 15:17

VIDEO | Trei tinere s-au luat la bătaie într-un avion easyJet

Distribuie

Trei tinere s-au luat la bătaie la bordul unui avion easyJet care se îndrepta spre Tenerife. Echipajul de bord a fost nevoit să intervină pentru a opri cearta și să le liniștească.

Tinerele, care au consumat mult alcool, au început să se certe și să se tragă de păr, apoi să se pălmuiască. Una dintre femeile implicate în incident s-a ales cu răni serioase la nivelul feței.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Când au urcat la bordul aeronavei se îmbrățișau și își vorbeau frumos, se complimentau. Îți puteai da seama ușor că sunt prietene foarte apropiate. Ca din senin au început să se certe și să injure îngrozitor. Mulți dintre pasageri au chemat, revoltați, o stewardesă care le-a luat sticlă de vodka. Atunci, întâmplarea a degenerat. Au început să se bată, să se tragă de haine și de păr cu o furie greu de imaginat,' a declarat un pasager, martor la incident, potrivit The Sun.

Stewardesele au intervenit imediat, reușind cu greu să le despartă pe cele trei femei. La aterizare, ele au fost reținute de autoritățile locale.


#salvatipipera/ Viceprimarul Sectorului 2: 'Unde sunt clădiri în care lucrează zeci de mii de oameni, nu ai cum să faci parcări publice'

FOTO: CAPUTĂR VIDEO THE SUN

Loading...
Comentarii