Mergi direct la conținut »
Tren oprit în câmp după ce stâlpii au luat foc, la Iași. Poliția a deschis o anchetă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tren oprit în câmp după ce stâlpii au luat foc, la Iași. Poliția a deschis o anchetă

Tren oprit în câmp după ce stâlpii au luat foc, la Iași. Poliția a deschis o anchetă

Un tren care circula către Movileni, în județul Iași a oprit în plin câmp din pricina unui incendiu de miriște. Focul s-a apropiat periculos de calea ferată și a cuprins chiar și stâlpii de lemn din apropierea liniei, folosiți la comunicații. În aceste condiții, mecanicul locomotivei a decis că este riscant să înainteze și a alertat echipajele de urgență.

De Mihai Niculescu,

Incendiul s-a produs duminică seara, cel mai probabil după ce localnicii au dat foc vegetației pentru a pregăti terenurile pentru însămânțare.

Pompierii au constatat că focul care a cuprins calea ferată a fost declanşat de un incendiu de vegetaţie care s-a extins, relatează ziaruldeiasi.ro.

Incidentul a avut loc la aproximativ 2 kilometri de bariera Leţcani, către Movileni. La faţa locului au ajuns și reprezentanții Poliţiei Transporturi Feroviare, pentru a da de urma vinovaților.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


Citește și: „N-aș recomanda nici unei firme să vină aici” – corupția din România, subiectul unei ample analize în cel mai important săptămânal de business din Germania, care nu găzduiește, însă, nicio poziție a autorităților din România


 

Close
Închide
  Close