Mergi direct la conținut »
Tudorel Toader a venit la birou la Liviu Dragnea. Reacţia liderului PSD: "De ce a venit domnul ministru la mine în cabinet? Vă întreb!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Tudorel Toader a venit la birou la Liviu Dragnea. Reacţia liderului PSD: "De ce a venit domnul ministru la mine în cabinet? Vă întreb!"

Tudorel Toader a venit la birou la Liviu Dragnea. Reacţia liderului PSD: „De ce a venit domnul ministru la mine în cabinet? Vă întreb!”

Ministrul Tudorel Toader a venit, miercuri, la biroul de la Parlament al liderului PSD Liviu Dragnea, chiar în timp ce acesta făcea declaraţii de presă şi infirma că a discutat cu oficialul de la Justiţie pe Ordonanţa privind legile justiţiei.

De Valentina Postelnicu,

Reacţia liderului PSD, la ntrebările presei privind sosirea lui Tudorel Toader, a fost una ironică: „De ce a venit domnul ministru la mine în cabinet? Vă întreb!”, a spus Dragnea.

Toader a intrat în biroul preşedintelui Camerei în timp ce Liviu Dragnea dădea declaraţii jurnaliştilor. Întrebat de ce a venit ministrul Justiţiei la el, Dragnea a răspuns: „De ce a venit domnul ministru la mine în cabinet? Vă întreb. O să-l întreb când o să intru la mine în birou”.

Ministrul a declarat, după întâlnirea cu preşedintele Camerei Deputaţilor,  că a discutat cu acesta despre modul şi limitele în care în ordonanţa de urgenţă aprobată luni de Guvern privind legile Justiţiei s-au preluat unele dintre recomandările făcute de Comisia de la Veneţia în avizul preliminar.

„Am discutat cu domnul preşedinte despre faptul că mâine după-amiază voi pleca la lucrările Comisiei de la Veneţia, care se vor desfăşura vineri şi sâmbătă. Am discutat despre modul şi limitele în care ordonanţa de urgenţă care tocmai a fost adoptată a preluat unele dintre recomandările comisiei din avizul preliminar. Am mai discutat despre faptul că la comisie voi prezenta evoluţiile legislative de la noi, adică noutăţile aduse prin ordonanţa de modificare a legilor Justiţiei în sensul avizului preliminar al comisiei, sigur, participând şi aşteptând cu interes să vedem forma finală a avizului. Atât şi nimic mai mult”, a precizat Toader.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

PNL şi USR au anunţat că sesizează Avocatul Poporului pentru a ataca la Curtea Constituţională ordonanţa de urgenţă pe legile justiţiei.

Avocatul Poporului este, în acest moment, singura instituţie care poate bloca intrarea în vigoare a Ordonanţei, care începe să îşi facă efectele joi.  Potrivit unor surse, Victor Ciorbea se află în concediu.

Citeşte şi: FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor

 

Close
Închide
  Close