Mergi direct la conținut »
Tudose comentează ironic scumpirile alimentelor: ”Au început să circule caricaturi cu găini care își iau haine de blană, că s-au scumpit ouăle”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Tudose comentează ironic scumpirile alimentelor: ”Au început să circule caricaturi cu găini care își iau haine de blană, că s-au scumpit ouăle”

Tudose comentează ironic scumpirile alimentelor, din ultima perioadă. ”Au început să circule caricaturi cu găini care își iau haine de blană, că s-au scumpit ouăle. e de blană, că s-au scumpit ouăle”, a spus premierul, miercuri, la începutul ședinței de Guvern. El i-a cerut ministrului Agriculturii, Petre Daea, să explice de ce se scumpesc produsele. ”A spune că sunt diferențe din cauza deficitului bugetar, mi se pare prea mult”, a spus Petre Daea. ”Al cui, bugetul găinii?”, a completat prim-ministrul.

Ministrul Petre Daea a fost rugat de premier că dea lămuriri, de ce se scumpesc produsele. ”Au început să circule caricaturi cu găini care își iau haine de blană, că s-au scumpit ouăle”, a spus șeful Executivului.

Premierul i-a cerut ministrului să facă publice comunicările cu cei de la Consiliul Concurenței. ”Rezultatele dialogului cu ghilimele sau nu, cu Consiliul Concurenței și cu alte instituții, făceți-le publice, nu în ședința de Guvern. Și comunicați”, a spus șeful Executivului.

Mihai Tudose i-a mai spus lui Daea să fie mai blând cu președintele Consiliului Concurenței. ”Fiți mai delicat, că am înțeles că țara în care trăiește domnia sa are deficit, în comparație cu noi, care o ducem bine”.

Citește și: Ce avere are Liviu Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile liderului PSD

Close
Închide
  Close