MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 12:02 , de Daniel Ionașcu

Uber Eats se lansează în București. Ce restaurante sunt disponibile pentru comenzi

Distribuie

Serviciul de livrare Uber Eats se lansează în București, locuitorii Capitalei putând comanda începând de joi mâncare cu ajutorul aplicației dedicate sau de pe site, a anunțat compania.

Cu Uber Eats, locuitorii din București vor putea comanda mâncare 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din Capitală.

Pentru început, serviciul va fi disponibil între 10:30 si 22:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau zona Pipera, noi cartiere urmând să fie disponibile în aplicație în următoarele săptămâni și luni.

Utilizatorii vor putea comanda mâncare de la restaurante precum City Grill, Trattoria Buongiorno, Restaurant Pescăruș, Hanu lui Manuc și Hanu Berarilor, dar și pizerii precum Pizza Bonita, Pep&Pepper, Japanos sau El Torito, până la Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan, Finca by Alioli sau Fish House.

”Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare care folosește aceeași tehnologie Uber care le permite utilizatorilor să călătorească simplu și eficient prin orașe. În parteneriat cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de orașe din întreaga lume, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton”, potrivit unui comunicat al companiei.

„Suntem extrem de încântați să aducem Uber Eats în București, la scurt timp după ce am lansat aici UberGREEN, cu mașini electrice. Utilizatorii pot folosi de acum Uber Eats pentru a comanda dintre sutele de preparate exact ce-și doresc, când doresc, livrate cu o uber viteză. București se alătură celorlalte sute de orașe din întreaga lume care au îmbrățișat Uber Eats drept un nou mijloc de a comanda mâncare bună, livrată rapid. Am revoluționat felul în care oamenii se deplasează, acum transformăm modul în care oamenii savurează mâncarea. Viitorul Uber nu mai este doar despre mașini” a spus Nicoleta Schroeder, directorul general al Uber România.

Mâncare livrată în maximum 40 de minute

Pentru a mulțumi utilizatorii care-și doresc ca mâncarea să fie livrată rapid și în siguranță, Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a livra într-un timp mediu de sub 40 de minute de la lansare, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație.

Obiectivul este de a ajunge în curând la 35 de minute sau mai puţin.

Uber Eats

Ce poți să faci cu Uber Eats

Potrivit companiei, nu există o comandă minimă, dar pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 7,5 lei, indiferent de cât comanzi.

Pentru cei cărora le place să planifice, Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu până la o săptămână înainte.

Comenzile pot fi urmărite în timp real în aplicație, iar sistemul poate face recoamndări personalizate.

De asemenea, se poate indica cu precizie locul de livrare, fie acasă, la birou sau în parc. ”Poți introduce instrucțiuni specifice și poți cere să primești mâncarea la ușa, în fața clădirii sau, spre exemplu, «la ieșirea din stația de metrou Izvor»”.

Uber Eats concurează cu servicii precum Food Panda, HipMenu sau Oliviera.

Citește mai multe despre livrare, mancare, uber și Uber Eats pe Libertatea.

Comentarii