16 Apr. 2018 22:00

Ultima apariție în public a Ionelei Prodan. Fetele sale au scos-o la plimbare în curtea spitalului

Distribuie

Anamaria Prodan a anunțat pe Facebook, în seara zilei de luni, 16 aprilie, că mama sa a părăsit această lume. Ultima apariție în public a Ionelei Prodan este chiar în curtea spitalului, alături de fiicele sale.

Ionela Prodan a murit, în vârstă de 70 de ani, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

De-a lungul anilor, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a adunat o avere impresionantă.

În luna februarie, solista de muzică populară Ionela Prodan a fost vizitată la spital de fiicele sale, Anamaria și Anca, unde era internată, încă din luna ianuarie, după ce s-a simțit rău.

De altfel, artista era vizitată zilnic de cele două fiice ale sale, Anca venind special din America pentru a fi alături de mama sa.

La începutul lunii februarie a.c., Anamaria și Anca au profitat de vremea frumoasă din Capitală și au scos-o la plimbare pe mama lor, în curtea spitalului.

Ionela Prodan, care a slăbit enorm de mult în ultima perioadă de timp, părea să se simtă mai bine și a fost extrem de zâmbitoare în compania moștenitoarelor sale.

„Plimbărica de prânz ❤️❤️❤️#lovemymom”, scrie Anamaria Prodan, în dreptul imaginii în care apărez alături de mama ei și de sora sa.


Citește și: Taxă controversată într-un proiect al Ministerului Mediului. Sunt vizate proiectele mari care au nevoie de autorizație de mediu


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii