De Flavius Toader,

Tudor Nica, un român de 64 de ani, aflat în scaun cu rotile, a dormit pe străzi timp de mai multe luni de zile, în fața stației de metrou Molino Dorino, notează Corriere.it.

Miercurea trecută, în seara dinaintea morții, românul a refuzat ajutorul oferit de o asociație caritabilă, care intenționa să îl transporte la un spital.

”În curând o să mă întorc la casa mea”, a spus acesta. Prin casa sa se referea la țara natală, România, scrie Corriere.it, care îi citează pe membrii asociației ”Piccolo rifugio”.

Joi dimineață, o studentă a observat că românul nu se mai mișca și a alertat personalul stației de metrou, care a chemat poliția.

Când medicii au ajuns la fața locului au constatat că Tudor era deja mort, frigul fiind una dintre cauzele morții, după o viață marcată de multe alte probleme de sănătate și abuz de alcool, scrie publicația italiană.

Nu se știe când a ajuns inițial românul în Italia, dar, potrivit Corriere, el s-ar fi întors o dată în România, în 2016, cu ajutorul unei asociații.

A revenit însă în scurt timp la Milano, apoi a fost tratat într-un spital pentru o fractură, înainte de a ajunge din nou pe străzi.

Citeşte şi:

UPDATE | „What’s Up”, dosar penal pentru ultraj și control judiciar după ce a atacat trei polițiști. Iubita sa îl reclamase la 112 că a agresat-o

Erupția vulcanului din Noua Zeelandă | Autoritățile anunță că nu mai e niciun semn de viață pe insulă, în timp ce e așteptată o nouă erupție

Femeia care locuia de 3 luni într-un cort la marginea pădurii din Șcheii Brașovului s-a întors în același loc! „Preferă să doarmă în natură”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni