Mergi direct la conținut »
Un angajat al Poliției de Frontieră s-a sinucis. Descoperire macabră, făcută la o vamă din Satu Mare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un angajat al Poliției de Frontieră s-a sinucis. Descoperire macabră, făcută la o vamă din Satu Mare

Un angajat al Poliției de Frontieră s-a sinucis în timp ce era la serviciu. Bărbatul a fost găsit mort într-una dintre anexele de la Vama Petea, județul Satu Mare, după ce a fost căutat toată ziua de colegii săi.

Vasile P, în vârstă de 53 de ani, s-a sinucis deaorece ar fi urmat să fie transferat la un punct de lucru al Poliției de Frontieră din Vișeu, scrie presasm.ro. Bărbatul era angajat ca fochist și lucra în Ministerul Afacerilor Interne din 2007, ca personal civil la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

„În data de 14 octombrie a.c., in jurul orei 16.00, colegii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparține sectorului o persoană fără semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg, în vârstă de 53 ani, personal civil care își desfășura activitatea în domeniul administrativ în cadrul sectorului. Imediat au fost anunțate organele de poliție din cadrul IPJ Satu Mare și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare care au preluat cercetarile”, au precizat surse judiciare.

Presa locală scrie că bărbatul s-a fi spânzurat, fiind găsit mort de colegii săi de tură. La fața locului s-au deplasat echipe de criminaliști care urmează să stabilească circumstanțele în care a avut loc incidentul.


Citește și VIDEO/ Experiment Libertatea. Am dormit la o clinică și mi-am testat somnul. De ce suntem un neam de obosiți?


 

Close
Închide
  Close