Mergi direct la conținut »
FOTO și VIDEO | Accident grav în apropiere de Ierusalim. Un autobuz s-a răsturnat pe autostradă: 2 morți și 41 de răniți
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO și VIDEO | Accident grav în apropiere de Ierusalim. Un autobuz s-a răsturnat pe autostradă: 2 morți și 41 de răniți

FOTO și VIDEO | Accident grav în apropiere de Ierusalim. Un autobuz s-a răsturnat pe autostradă: 2 morți și 41 de răniți

Două persoane au fost ucise și alte 41 au fost rănite după ce un autobuz s-a răsturnat, duminică, pe Autostrada 443, între Tel Aviv şi Ierusalim.

Conform rapoartelor mass-media din Israel, cauza accidentului nu a fost încă determinată, dar se crede că autobuzul a lovit o mașină din cauza drumului umed și alunecos. Apoi, autobuzul a lovit balustrada de siguranță și s-a răsturnat, potrivit timesofisrael.com.

David Krispel, directorul de operaţiuni de la organizaţia de intervenţie în situaţii de urgenţă United Hatzalah, precum şi alţi paramedici au acordat răniţilor tratament medical iniţial.

Autobuzul a lovit o mașină din cauza drumului umed și alunecos

„Unii dintre ei erau prinși, iar pompierii încercau să-i salveze”, a declarat Krispel într-un comunicat, adăugând că „din păcate, era o scenă dificilă, cu multe victime în vehicul şi autobuzul răsturnat”.

Pasagerii răniţi au fost transportaţi, apoi, la spital. Potrivit serviciului de urgenţă Magen David Adom, doi dintre ei în stare critică și cinci sunt răniți moderat.

Pasagerii răniţi au fost transportaţi la spital. Autostrada 443 este închisă pe ambele sensuri de circulație

Primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a declarat, la începutul ședinței săptămânale a cabinetului, că a fost informat despre incident și că toată lumea se roagă pentru recuperarea celor răniți.

FOTO Poliția din Israel


O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

 
 
Close
Close
Închide