MENIU CAUTĂ

Drama unei familii. Copilul de 1 an și jumătate a fost diagnosticat cu leucemie la câteva zile după ce tatăl lui terminase propriul tratament

Distribuie

Alfie Webb, un copil în vârstă de 18 luni din Marea Britanie, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloidă și are nevoie de un transplant de celule stem. Părinții au primit vestea cruntă la doar câteva zile după ce tatăl copilului terminase tratamentul pentru cancer.

Tatăl copilului, Ollie, în vârstă de 27 de ani, tocmai terminase tratamentul pentru limfomul Hodgkin, când medicii i-au dat vestea cruntă în legătură cu micuțul Alfie.

Mama copilului, Saffron, în vârstă de 26 de ani, a spus că vestea primită de ea și soțul ei reprezintă „un șoc puternic și complet devastator”, relatează The Sun.

„Ollie abia terminase tratamentul și încă nu era complet vindecat, astfel că în acel moment nu știam dacă amândoi vor fi bine”, a declarat tânăra mamă.

Alfie a început chimioterapia la câteva zile după a fost diagnosticat și a rămas în spital timp de șase luni.

Micuțul a trecut prin patru runde de chimioterapie și face transfuzii frecvente de trombocite și sânge.

Citește și

Fost ministru român, variantă bombă despre evenimentele de la Chișinău: Americanii și UE n-au avut încredere în români și nu i-au informat despre ceea ce urma să se întâmple

Citește mai multe despre leucemie și Marea Britanie pe Libertatea.

Comentarii