Mergi direct la conținut »
Un băiețel de doi ani a murit după ce tatăl lui vitreg a leșinat peste el și l-a sufocat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un băiețel de doi ani a murit după ce tatăl lui vitreg a leșinat peste el și l-a sufocat

Un băiețel de doi ani a murit după ce tatăl lui vitreg a leșinat peste el și l-a sufocat

Un bărbat din Pennsylvania (SUA) este acuzat de omor după ce a leșinat și a căzut peste fiul său vitreg, în vârstă de doar doi ani, sufocându-l.

Ty Lucente, în vârstă de 37 de ani, din Freedom, Pennsylvania, SUA, a luat pastile de buprenorfină, un medicament pentru tratarea durerii cronice, care poate fi eliberat pe bază de reţetă. Însă el nu avea una, conform poliţiei, a anunțat themirror.co.uk.

Omul a spus că a leşinat pe canapeaua pe care se afla Michael, băieţelul de doar doi ani. El a fost cel care a chemat şi ambulanţa, însă medicii nu au reuşit să îl mai salveze pe cel mic.

„Nu avea puls, buzele lui erau albastre!”

„Am început imediat să îi ofer primul ajutor până la venirea medicilor. Nu avea puls, buzele lui erau albastre. Copilaşul meu se dusese. A trebuit să urlu la Ty pentru a înţelege ce se întâmplă şi să sune la salvare”, a povestit mama băieţelului.

„Este cea mai mare durere. Simt că inima mea a fost smulsă din piept. Băiatul meu mi-a salvat viaţa. Când am rămas însărcinată cu el am renunţat la droguri complet”, a mai spus Alanna Darroch, mama copilului.

„Credem că şi-a pierdut pentru scurt timp cunoştinţa şi a căzut peste el. Ulterior a sunat la salvare”, a declarat şeful poliției, Eugene St Clair.

Lucente va fi audiat în faţa judecătorului districtului Douglas Loughner pe data de 30 mai 2019.


Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

 
 
Close
Închide