Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost bătut și jefuit la un priveghi! Poliția a reținut doi recalcitranți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a fost bătut și jefuit la un priveghi! Poliția a reținut doi recalcitranți

Un bărbat a fost bătut și jefuit la un priveghi! Poliția a reținut doi recalcitranți

A fost scandal mare la catafalcul unui mort din comuna Dornești, județul Suceava. Gheorghe Bozomală, un bărbat de 38 de ani care a vrut să stea la priveghiul decedatului, a fost bătut și jefuit de alți doi bărbați aflați acolo.

După ce a rămas fără portofelul cu bani și fără lanțul de aur de la gât, Bozomală a sunat la poliție și a reclamat agresiunea, a notat monitorulsv.ro. Incidentul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 iunie.

Poliția a aflat că a fost o bătaie în toată regula la căpătâiul mortului, trei persoane ajungând la spital.

Oamenii legii i-au identificat pe Ionuț Florin Ciorcan (24 de ani) și pe Sergiu Ștefan Bucur (30 de ani), bărbații pe care Bozomală i-a acuzat de agresiune.

S-au efectuat percheziţii la domiciliile celor doi, fiind identificate două portofele şi un lanţ de aur, a căror provenienţă urma să fie stabilită.

Percheziţiile au avut loc cu o desfăşurare mare de forţe, poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale Rădăuţi, de la Secţia Rurală Marginea, Postul comunal Dorneşti, dar şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Pe 6 iunie, procurorul de caz a dispus reţinerea celor doi suspecţi, pentru 3 infracţiuni de lovire şi furt calificat.

Cei doi au ajuns în arestul poliţiei judeţene, iar ancheta continuă, pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat la priveghiul care a luat o turnură violentă.


Explicațiile MAE pentru cozile din diaspora: votanți aduși cu autocarele, probleme cu internetul, reprezentanți puțini în secțiile de votare. Soluția: Diaspora să voteze timp de 7 zile

Close
Închide
  Close