Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost împușcat, după ce a atacat cu un topor un polițist
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a fost împușcat, după ce a atacat cu un topor un polițist

Un bărbat a fost împușcat, după ce a atacat cu un topor un polițist

Un bărbat dintr-un sat din Alba, care a atacat joi, cu un topor un poliţist, după ce, iniţial, şi-a ameninţat membrii familiei, a fost împuşcat de acesta, suferind leziuni la membre şi abdomen, relatează Agerpres.

Incidentul a avut loc după ce polițistul a intervenit la o locuință din Lunca, comuna Valea Lungă, în urma unui apel la 112, prin care se reclama o ameninţare cu toporul la o locuinţă din Lunca, comuna Valea Lungă.

„Un bărbat de 55 de ani şi-a ameninţat membrii familiei, iar după intervenţia poliţistului a continuat să fie agresiv, atacându-l pe poliţist, cu toporul”,a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Luminiţa Prodan.

Ofițerul a tras două focuri de avertisment în plan vertical, după care asupra agresorului.

„Acesta a suferit leziuni la membre şi abdomen şi a fost transportat în stare de conştienţă la spital. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba”, a menţionat comisar Luminiţa Prodan.


Citește și: Adevăratul motiv pentru care Dana Marijuana s-a retras din ”La familia”. Cuvintele care au aruncat-o în depresie. ”Ești un nimeni”


 
 
Close
Close
Închide