Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Sibiu a luat banii uitați de o femeie în bancomat. Ce a făcut bărbatul, după ce s-a văzut la televizor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un tânăr din Sibiu a luat banii uitați de o femeie în bancomat. Ce a făcut bărbatul, după ce s-a văzut la televizor

Un bărbat a luat banii uitați de o femeie într-un bancomat din Sibiu. Zilele trecute, un bărbat din Mârșa, un sat ce aparține orașului Avrig din județul Sibiu, a vrut să scoată bani dintr-un bancomat din orașul Sibiu. Surpriza lui a fost să găsească banii deja scoși.

De fapt, o femeie îi uitase acolo. Iar el, în loc să îi returneze, i-a luat și a plecat. 2.500 de lei…

Nu s-a gândit nicio clipă la camerele de supraveghere mintate, de obicei, in preajma băncilor și a bancomatelor aferente.

Mai mult, toata ziua, pe 22 august, imaginile au apărut pe rețelele de socializare și la posturile de televiziune, fiind date publicității tocmai pentru a fi identificat făptașul, astfel că bărbatul s-a decis să contacteze femeie și să îi dea banii.

De fapt, totul s-a întâmplat în data de 18 mai 2017, în jurul orei 09.50, dar Poliția a făcut publice imaginile abia luna acesta. Oricum, această decizie a avut efect pentru că, după patru luni, femeia și-a recuperat întreaga sumă.

„În seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor pe rețelele de socializare, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Române, citat de Agerpres.

Poliția a anunțat că bărbatul a scăpat de dosar penal, după ce a restituit toți banii uitați de sibiancă în fanta bancomatului. De altfel, femeia făcuse imediat o sesizare către oamenii legii.

FOTO – Captură video

VIDEO – Nova TV/Youtube.com


CITEȘTE ȘI… Istoria căsniciilor ratate. Șase neveste și tot atatea divorțuri. Marcel Toader, acuzat că e violent și că le-a ”mâncat” banii


 

Close
Închide
  Close