De Octavian Cojocaru,

Steve a accesat site-ul trademe.co.nz și a găsit ce dorea. N-a citit însă bine anunțul și s-a trezit că a cumpărat 1.000 de găini cu 1,50 de dolari neo-zeelandezi (0,96 dolari americani), a notat Business Insider.

Cel care le-a vândut n-a făcut o greșeală. El a avut o fermă unde producea ouă, dar a fost nevoit s-o închidă de urgență. Astfel că a dat găinile la un preț de nimic, numai ca să scape de ele.

„Am fost uimit, am rămas fără cuvinte”, a spus Steve, după ce a vorbit cu vânzătorul

Le-a dat spre „adopție”

După ce s-a trezit cu atâtea găini pe cap, Steve a dat un anunț în care și-a spus povestea. A spus că vrea să le dea spre „adopție” altor doritori.

El a solicitat ajutorul celor de la „The Animal Sanctuary”, un refugiu pentru animale, care s-a oferit să coordoneze livrarea găinilor spre toți cei doritori.

Apelul a avut un efect imediat și până în jurul orei 13.00 a epuizat tot stocul cumpărat din greșeală. El a fost obligat să-și închidă o perioadă telefonul, pentru că nu mai făcea față doritorilor.

„Întreaga experiență mi-a arătat că oamenii din Noua Zeelandă sunt ca o mare familie când vine vorba de ajutorarea celor care au nevoie”, a spus Steve Morrow.

Citeşte şi:

De ce nu e bine să mănânci ouă marcate cu cifra 3. Activiștii pentru protecția animalelor au pus la metrou imagini din fermele de găini

Căței, pisici, ba chiar și o găină! Ce animale de companie au vedetele și cum le răsfață

Singurul centru pentru animale sălbatice din sudul României e la București. De la începutul anului, Fundația Visul Luanei a salvat peste 800 de animale

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur