Polițiștii cunoșteau mașina și pe șofer, fiindcă îl descoperiseră și cu trei zile în urmă, conducând fără permis și îi întocmiseră dosar penal, a notat curier.ro.

Tânărul n-a oprit când i s-a făcut semn, ci a călcat pedala de accelerație. Când a fost prins, peste circa 2 kilometri, agenții de poliție au găsit la volan un copil de 13 ani.

Poliţiştii au ridicat maşina şi au chemat criminaliştii pentru a preleva urmele lăsate de ocupanţi. Pe baza amprentelor s-a stabilit că maşina a fost condusă de Athos S. acesta având urme lăsate peste tot, pe locul din stânga. 

Este recidivist

Athos S. a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat sâmbătă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Tot sâmbătă a fost dus la Judecătoria Piteşti, cu propunerea arestării preventive. Instanţa admis cererea şi a emis pe numele tânărului un mandat pe 30 de zile.

Imediat după ce a aflat decizia judecătorilor, inculpatul a contestat hotărârea, aceasta urmând să se judece la Tribunalul Argeş. Athos S. se afla sub control judiciar, fiind cercetat într-un dosar de furt calificat.

În plus, era eliberat condiţionat. Cu trei zile înainte, poliţiştii Secţiei Rurale Băiculeşti i-au făcut dosar penal pentru conducere fără permis, după ce a fost prins la volanul aceluiaşi autoturism.

Instanţa a ţinut cont de starea lui de recidivă în decizia luată, privind măsura arestării.


Citeşte şi:

Cum a descoperit Libertatea mușamalizarea unui dosar cu cetățeni austrieci și soldați americani de la Deveselu, care explodase în 2012 și a fost apoi îngropat

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult