MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 08:17

Un bărbat din Galaţi i-a atacat pe poliţişti şi paramedici cu cuţitul, după un accident

Distribuie

Un bărbat din Galați i-a atacat pe polițiști și paramedici cu cuțitul, după ce prietenul său a fost implicat într-un accident. Acesta a reacționat violent, atunci când a văzut că prietenul său este încătușat. 

Accidentul a avut loc în Galați, unde un bărbat a intrat cu microbuzul pe care îl conducea într-un stâlp de iluminat.  La sosirea echipajului SMURD, bărbatul nu mai era la volan, ci stătea pe o bancă în parc, notează Realitatea.net. El era băut și extrem de agitat, așa că a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l imobiliza.

Nici așa scandalul nu s-a aplanat. La fața locului au venit mai mulți prieteni ai șoferului, iar unul dintre ei a scos un cuțit și a încercat să atace paramedicii și polițiștii.

Atât șoferul care a provocat accidentul, cât și bărbatul care a amenințat polițiștii și paramedicii au fost reținuți. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.


Citește și: GALERIE FOTO. Desant în România al giganţilor industriei de apărare mondiale. Bugetul pentru apărare a atras sute de expozanţi la BSDA 2018


Loading...
Comentarii