Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Ploiești s-a rănit grav după ce a căzut dintr-un autobuz
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Ploiești s-a rănit grav după ce a căzut dintr-un autobuz

Un bărbat din Ploiești s-a rănit grav după ce a căzut dintr-un autobuz

Bărbatul, în vârstă de aproape 80 de ani, a suferit mai multe traumatisme după ce a căzut dintr-un autobuz staţionat lângă Palatul Culturii din Ploieşti, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. 

De Andreea Radu,

„Bărbatul, în vârstă de 79 de ani a căzut din autobuzul 35, aflat în staţionare, cu uşile deschise. Din primele verificări, se pare că bărbatul s-ar fi împiedicat în timp ce încerca să coboare din autobuz, nu a mai apucat să se prindă de bara de sprijin şi a căzut pe asfalt. Inconştient, a fost preluat de ambulanţă”, a precizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit Agerpres.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova a anunțat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, precum şi lovituri la umărul şi gamba stângă.

La începutul anului 2019, o tânără în vârstă de 18 ani din Ploiești a fost transportată la spital după ce a căzut dintr-un autobuz în mișcare, în urma desprinderii geamului din partea laterală a vehiculului.

Libertatea a mers acasă la Alina Georgiana Neagu, în satul prahovean Bertea, și a stat de vorbă cu fata care a fost țintuită la pat o vreme, din cauza leziunilor la cap, pentru care a fost operată timp de șase ore, și la coloana vertebrală.


EXPERIMENT ȘOCANT. Cum reacționează românii când sunt martori la o situație de discriminare și hărțuire – VIDEO


 

Close
Închide
  Close