Mergi direct la conținut »
Bărbatul din Vatra Dornei imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi a murit. A fost acuzat că a atins indecent o fetiță
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbatul din Vatra Dornei imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi a murit. A fost acuzat că a atins indecent o fetiță

Bărbatul din Vatra Dornei imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi a murit. A fost acuzat că a atins indecent o fetiță

Bărbatul din Vatra Dornei, care a ajuns ieri în stare gravă la spital, după ce a fost imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi, a murit. El fusese reclamat că a atins o fetiță în mod indecent.

De Dana Aramă, Răzvan Mihalașcu,

Omul a decedat la Spitalul Județean Suceava, unde a ajuns în stop cardio-respirator.

A fost adus în stop cardio-respirator intubat, ventilat, de la Vatra Dornei. În cursul dimineții, din cauza simptomatologiei abdominale s-a intervenit chirurgical, iar post-operator a decedat

Mircea Alexandru Macovei, directorul medical al Spitalului Județean Suceava.

Potrivit Newsbucovina, bărbatul a suferit un infarct entero-mezenteric care, potrivit medicilor, este o afecţiune deosebit de gravă.

Incidentul în urma căruia bărbatul a ajuns în comă a avut loc vineri seara în timpul unui spectacol de muzică populară. Tatăl unei fete de 12 ani a cerut ajutorul jandarmilor, reclamându-l pe bărbatul de 50 de ani că a atins-o indecent. În momentul în care jandarmii au intervenit, agresorul a devenit agresiv, iar ulterior și-a pierdut cunoștința.

„Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză şi i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identităţii. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant şi agresiv, jandarmii fiind nevoiţi să folosească materialele de intervenţie din dotare.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a ajuns în comă la Spitalul din Vatra Dornei. Medicii suspectează că acesta a făcut infarct și au cerut ca acesta să fie transferat la Spitalul din Suceava, conform digi24.

La scurt timp, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava, citat de Mediafax.


Close
Închide
  Close