Mergi direct la conținut »
Un bărbat rătăcit în Masivul Postăvarul a fost salvat de jandarmii montani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat rătăcit în Masivul Postăvarul a fost salvat de jandarmii montani

Un bărbat rătăcit în Masivul Postăvarul a fost salvat de jandarmii montani

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din Ilfov, s-a rătăcit miercuri, în Masivul Postăvarul, după ce s-a aventurat cu snowboard-ul în afara pârtiei de schi. El a fost salvat de jandarmii montani. 

”Un bărbat de 33 de ani din Ilfov, echipat corespunzător, a pornit cu snowboard-ul pe Pârtia Lupului din Masivul Postăvarul, pe care a părăsit-o la un moment dat, îndepărtându-se vreo 2-3 km, până a ajuns în dreptul unei prăpăstii, în zona Valea Vanga. Văzând că s-a rătăcit şi nu mai poate continua traseul, a apelat la numărul 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Ion Zaharia.

La ora 13:15, un echipaj format din patru jandarmi montani a pornit în căutarea bărbatului, păstrând legătura şi îndrumându-l prin telefon. La o oră după, bărbatul a fost găsit și dus în siguranță la Cabana Postăvarul.


Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Close
Închide
  Close