Un bărbat în vârstă de 40 de ani a mers împreună cu tatăl său la o carieră de piatră dintr-un sat vecin. Acolo, cei doi au băut strașnic, a notat deschide.md.

Pe drumul spre casă, cei doi s-au luat la ceartă. „Fiul a oprit mașina la intrarea în sat, l-a coborât pe tatăl său din automobil și l-a luat la pumni, după care l-a lăsat și s-a dus într-o direcție necunoscută.

Bărbatul bătut și-a sunat soția, iar aceasta a solicitat intervenția unui echipaj de poliție”, a spus o sursă din rândul anchetatorilor.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Edineț, care au găsit la adresa comunicată ddoar femeia și pe soțul său.

Aceasta le-a spus polițiștilor că fiul ei, în vârstă de 40 de ani, a luat o armă pe care o deținea ilegal, a urcat într-un automobil de marca Citroen și a plecat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii din Edineț au alertat toate serviciile din cadrul IP Edineț și au început imediat căutările, iar spre seară automobilul de marca Citroen Berlingo, a fost surprins în centrul satului Gordinești, raionul Edineț.

„Șoferul a fost somat de către angajații de poliție Edineț să tragă automobilul pe dreapta, însă acesta nu s-a conformat și a continuat să se deplaseze, iar polițiștii s-au luat din urma lui.

Șoferul se deplasa spre adresa de domiciliu, acesta locuia în aceeași curte cu părinții săi, dar în case diferite. Când a ajuns în proximitatea curții sale, a oprit automobilul, a luat pușca pe care o deținea ilegal și din motive necunoscute s-a împușcat în regiunea gâtului.

Din nefericire, bărbatul a murit pe loc”, a mai dezvăluit sursa din anchetă.

Bărbatul era căsătorit, avea trei copii minori, iar soția sa se află la muncă peste hotare.


Citeşte şi:

Un șarpe a fost găsit printre roșii, într-un supermarket din Sfântu Gheorghe!

O chelneriță din Arad susține că a fost bătută de niște clienți când era la muncă: „Mi s-a rupt filmul, dar ei au continuat să mă lovească!”

Dalida din „Las Fierbinți” a făcut primul film acasă, la Chișinău! Ecaterina Ladin: „Am vorbit moldovenește. Mi-a fost foarte drag”

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări