MENIU CAUTĂ

Un bărbat și-a înjunghiat fratele pe o stradă din București. Cum a degenerat cearta într-un scandal sângeros

Distribuie

Violențele au avut loc pe o stradă din sectorul 6 din București. Un bărbat și-a înjunghiat fratele în urma unui scandal, cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool. Victima va fi dusă la spital, în timp ce fratele agresor a fost ridicat de polițiști pentru audieri.

Scandalul degenerat în violențe a avut loc sâmbătă,m în urma unui conflict între cei doi frați, posibil pe fondul consumului de alcool, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, unul dintre bărbați și-a lovit fratele, în zona abdomenului, cu un obiect tăietor.

„Victima primește îngrijiri medicale, urmând a fi transportată la spital. Celalalt bărbat a fost condus pentru audieri la sediul Secţiei 25 Poliție”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei, într-un comunicat.

În funcție de diagnosticul persoanei vătămate și de datele obținute se va decide competența materială în instrumentarea cauzei.

Crimă odioasă într-o familie de români în Cipru. Un băiat, în vârstă de 13 ani, și-a ucis cu bestialitate sora mai mică, de doar de 9 ani.


Citește și VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș


 

Citește mai multe despre Poliție pe Libertatea.

Comentarii