MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Un bebeluș din Statele Unite a fost ucis, după ce a fost abandonat în portbagajul mașinii. Părinții nou-născutului, arestați

Distribuie

De-un sfârșit înfiorător a avut parte un bebeluș din statul american Wisconsin, nedorit de propria mamă. După ce a venit pe lume, pruncul a fost pus într-un sac de plastic și lăsat în portbagajul mașinii, unde a fost găsit mort. Cei acuzați de comiterea faptei sunt chiar părinții nou-născutului care au fost arestați. 

Marylinn A. Feher (22 de ani) și Allen L. Rice (19 ani), se află în custodia Poliției și sunt cercetați pentru moartea copilului.

Tânăra mamă a născut în baie, însă a crezut că bebelușul este mort. Apoi, a învelit trupul într-un prosop pe care i l-a dat tatălui. Tânărul de 19 ani a pus pruncul într-un sac de plastic pe care l-a dus apoi în portbagajul mașinii, notează observator.tv.

Cu aceeași mașină, tinerii părinți au plecat la spital, nu pentru ca medicii să salveze copilul, ci să acorde îngrijiri mamei. Întrebată ce s-a întâmplat, tânăra nici nu a recunoscut că născuse. Atât ea, cât și iubitul ei au refuzat să spună ce s-a întâmplat cu bebelușul. Atunci, medicii au alertat Poliția cu privire la dispariția unui nou-născut.

În parcarea spitalului, polițiștii au descoperit mașina cu care veniseră tinerii. În portbagajul autoturismului a fost descoperit bebelușul ce fusese pus în sacul de plastic de aproape trei ore, a precizat Departamentul Șerifului din Wood County, citat de Fox 11 News.

Medicii au făcut minute-n șir manevre de resuscitare, însă bebelușul nu a mai putut fi adus la viață.

Cei doi părinți au fost arestați de polițiști. În timpul audierilor, mama le-a dezvăluit agenților că, la un control medical, nu l-a luat în seamă pe medicul care i-a spus că este însărcinată. Motivul: i s-a spus că nu poate avea copii, în urma unei serii de analize pe care le-a făcut în 2015.

Femeia a afirmat că nici nu a știut că este însărcinată în momentul în care a născut bebelușul în toaletă. Surse din rândul anchetatorilor, citate de ziarul Wisconsin Rapids Tribune, precizează că mama a recunoscut că nu și-a dorit bebelușul pe care l-a strangulat și l-a lovit în cap.

Tânăra de 22 de ani a fost arestată, iar instanța a stabilit o cauțiune de 250.000 de dolari. De asemenea, tatăl bebelușului a fost încarcerat și are o cauțiune de 35.000 de dolari, fiind acuzat de neglijență.

Cei doi părinți urmează să judecați pe 22 aprilie.


Citește și:

Dietele bizare ale miliardarilor din tehnologie: ciocolată la micul dejun, carne de ied proaspăt sacrificată sau regimul celor 5 mese pe săptămână


 

Comentarii