Mergi direct la conținut »
Un bebeluș din Statele Unite a fost ucis, după ce a fost abandonat în portbagajul mașinii. Părinții nou-născutului, arestați
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bebeluș din Statele Unite a fost ucis, după ce a fost abandonat în portbagajul mașinii. Părinții nou-născutului, arestați

Un bebeluș din Statele Unite a fost ucis, după ce a fost abandonat în portbagajul mașinii. Părinții nou-născutului, arestați

De-un sfârșit înfiorător a avut parte un bebeluș din statul american Wisconsin, nedorit de propria mamă. După ce a venit pe lume, pruncul a fost pus într-un sac de plastic și lăsat în portbagajul mașinii, unde a fost găsit mort. Cei acuzați de comiterea faptei sunt chiar părinții nou-născutului care au fost arestați. 

De Răzvan Mihalașcu,

Marylinn A. Feher (22 de ani) și Allen L. Rice (19 ani), se află în custodia Poliției și sunt cercetați pentru moartea copilului.

Tânăra mamă a născut în baie, însă a crezut că bebelușul este mort. Apoi, a învelit trupul într-un prosop pe care i l-a dat tatălui. Tânărul de 19 ani a pus pruncul într-un sac de plastic pe care l-a dus apoi în portbagajul mașinii, notează observator.tv.

Cu aceeași mașină, tinerii părinți au plecat la spital, nu pentru ca medicii să salveze copilul, ci să acorde îngrijiri mamei. Întrebată ce s-a întâmplat, tânăra nici nu a recunoscut că născuse. Atât ea, cât și iubitul ei au refuzat să spună ce s-a întâmplat cu bebelușul. Atunci, medicii au alertat Poliția cu privire la dispariția unui nou-născut.

În parcarea spitalului, polițiștii au descoperit mașina cu care veniseră tinerii. În portbagajul autoturismului a fost descoperit bebelușul ce fusese pus în sacul de plastic de aproape trei ore, a precizat Departamentul Șerifului din Wood County, citat de Fox 11 News.

Medicii au făcut minute-n șir manevre de resuscitare, însă bebelușul nu a mai putut fi adus la viață.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Cei doi părinți au fost arestați de polițiști. În timpul audierilor, mama le-a dezvăluit agenților că, la un control medical, nu l-a luat în seamă pe medicul care i-a spus că este însărcinată. Motivul: i s-a spus că nu poate avea copii, în urma unei serii de analize pe care le-a făcut în 2015.

Femeia a afirmat că nici nu a știut că este însărcinată în momentul în care a născut bebelușul în toaletă. Surse din rândul anchetatorilor, citate de ziarul Wisconsin Rapids Tribune, precizează că mama a recunoscut că nu și-a dorit bebelușul pe care l-a strangulat și l-a lovit în cap.

Tânăra de 22 de ani a fost arestată, iar instanța a stabilit o cauțiune de 250.000 de dolari. De asemenea, tatăl bebelușului a fost încarcerat și are o cauțiune de 35.000 de dolari, fiind acuzat de neglijență.

Cei doi părinți urmează să judecați pe 22 aprilie.


Citește și:

Dietele bizare ale miliardarilor din tehnologie: ciocolată la micul dejun, carne de ied proaspăt sacrificată sau regimul celor 5 mese pe săptămână


 

Close
Închide
  Close