Mergi direct la conținut »
Un bistriţean şi-a incendiat iubita, după o ceartă la grătar! Planul diabolic al bărbatului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bistriţean şi-a incendiat iubita, după o ceartă la grătar! Planul diabolic al bărbatului

Un bistriţean şi-a incendiat iubita, după o ceartă la grătar! Planul diabolic al bărbatului

O femeie de 47 de ani, din localitatea Mureșenii Bârgăului, Bistriţa-Năsăud, a fost la un pas să ardă de vie, după ce iubitul ei a dat foc la casă, în miez de noapte. Individul de 48 de ani a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti.

La petrecerea în aer liber, de duminică seara, a luat parte și fiica femeii cu iubitul său și sora sa. În timpul grătarului cei doi au început să se certe, iar femeia, temându-se ca bărbatul să nu îi facă ceva, şi-a luat cele două fete gemene, pe care le are din prima căsătorie, şi s-a refugiat în casa părinţilor ei.  „A dat foc, în timp ce stătea taică-meu aici în pat, a dat foc. Taică-meu e bătrân. Are 76 de ani…”, spune  fratele femeii.

Femeia a suferit arsuri pe aproximativ 35% din corp, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Tatăl ei s-a intoxicat cu fum, dar a refuzat transportul la spital. „La Mureșenii Bârgăului, incendiul se manifesta într-o încăpere, iar acesta a fost lichidat. Echipajele de intervenție de la GIS Prundu Bârgaului au găsit două victime (femeie și bărbat). Femeia este afirmativ conștientă, prezintă arsuri pe aproximativ 35 % din suprafața corpului, iar bărbatul – conștient – prezintă o intoxicație cu fum. Echipajele de pompieri le-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor medicale (terapie intensivă mobilă SMURD, respectiv EPA SMURD)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

După ce a încercat s-o omoare pe femeie, individul s-a întors în casa ei şi a pus şi acolo foc. „În timpul acordării primului ajutor celor două victime, am fost solicitaţi să intervenim la al doilea incendiu, provocat de aceeaşi persoană”, a spus Ilie Dunca, comandant deţaşament ISU Bistriţa, potrivit Observator.tv.  Verişoara femeii spune că nu este prima oară când individul încearcă să-şi incendieze iubita.

Citește și

Iulia Lumânare îi datorează Oanei Pellea premiul pe care i l-a suflat! Marea actriță a inspirat-o să dea la Teatru

 

Close
Închide
  Close