Mergi direct la conținut »
Un chinez și-a ucis soția și i-a ținut cadavrul trei luni în congelator. Ce gest a făcut apoi pentru a-și ascunde faptele
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un chinez și-a ucis soția și i-a ținut cadavrul trei luni în congelator. Ce gest a făcut apoi pentru a-și ascunde faptele

Un chinez și-a ucis soția și i-a ținut cadavrul trei luni în congelator, iar pentru fapta sa a fost condamnat la moarte de o instanță din Shanghai, scrie AFP citat de Agerpres.

În 2016, Zhu Xiaodong, în vârstă de 31 de ani, și-a strangulat soția în timpul unei dispute, iar când a constatat decesul acestea i-a băgat cadavrul într-un congelator aflat pe balconul locuinței sale și l-a ținut acolo timp de trei luni.

În acest timp, chinezul a încasat banii fostei soții și i-a cheltuit mergând cu amanta sa în vacanțe. „El a petrecut fără reţineri şi nu a arătat nici un semn de remuşcare”, se arată în decizia magistraților.

Pe perioada celor trei luni, bărbatul s-a dat drept soția sa pe rețelele de socializare pentru a nu trezi suspiciuni cu privire la dispariția acesteia.

În cele din urmă el s-a predat la poliție chiar înainte de ziua de naştere a socrului său, la care soţia sa era aşteptată.

Cazul a şocat opinia publică din Shanghai, iar părinţii victimei au cerut în mod public ca soţul acesteia să fie condamnat la moarte, lucru care s-a întâmplat, joi.


Citește și: Libertatea a calculat cât costă proiectele lui Dragnea: 24 de miliarde de euro! Economiștii îl contrazic vehement pe liderul PSD!


 

 

Close
Închide
  Close