Mergi direct la conținut »
FOTO | Un cimitir din județul Vaslui a fost vandalizat. Primarul și localnicii sunt revoltați: "Să vă ferească Dumnezeu de blestemele oamenilor" Galerie foto
8imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Un cimitir din județul Vaslui a fost vandalizat. Primarul și localnicii sunt revoltați: "Să vă ferească Dumnezeu de blestemele oamenilor"

FOTO | Un cimitir din județul Vaslui a fost vandalizat. Primarul și localnicii sunt revoltați: „Să vă ferească Dumnezeu de blestemele oamenilor”

Poliția din Vaslui efectuează cercetări după ce, în noaptea de luni spre marți, mai multe morminte din cimitirul satului Șuletea, în Vaslui, au fost profanate.

Oamenii legii indică că mai mulți indivizi au pătruns în cimitir și au distrus un număr de cruci.

”În cursul dimineţii, colegii de la Postul de Poliţie Şuletea au fost sesizaţi de preotul paroh despre faptul că în cimitirul din sat au fost găsite mai multe cruci distruse. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că este vorba despre un număr de 42 de cruci din lemn, marmură şi mozaic distruse. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de morminte iar poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță, scrie Agerpres.

Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei, a publicat pe contul său de Facebook mai multe fotografii cu mormintele vandalizate și a anunțat că va oferi polițiștilor tot sprijinul pentru ca autorii să fie prinși.

„Azi-noapte, cimitirul din Șuletea a fost vandalizat! Așteptăm poliția, sperăm să fie găsiți nemernicii! Avem indicii pentru a ajuta ancheta poliției!
Să vă ferească Dumnezeu de blestemele oamenilor, doar ei știu ce sacrificii au făcut să poată cinsti memoria celor dragi plecați dintre noi!”, a scris primarul pe Facebook.


CITEȘTE ȘI: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!


FOTO: FACEBOOK / Ciprian Robert Tamaș

Close
Închide
  Close