Mergi direct la conținut »
Un club de fotbal din Austria oferă fanilor vouchere pentru bordel. Suporterii s-au înfuriat când au văzut despre ce e vorba
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un club de fotbal din Austria oferă fanilor vouchere pentru bordel. Suporterii s-au înfuriat când au văzut despre ce e vorba

Un club de fotbal din Austria oferă fanilor vouchere pentru bordel. Suporterii s-au înfuriat când au văzut despre ce e vorba

Clubul de fotbal SV Gossendorf din Austria a stârnit controverse după ce le-a oferit fanilor ”vouchere de bordel” pe Facebook pentru a sărbători egalul dintr-un meci cu echipa AK Graz.

Mulți dintre fanii echipei s-au arătat înfuriați de gest, datorită reputației localului pentru care au primit vouchere. În același timp, clubul s-a arătat supărat pe reacția suporterilor, scrie The Sun.

„Nu am fost niciodată jignitori în reclamele noastre”, susține președintele clubului SV Gossendorf, Andreas Waltenstorfer. „Cred că clubul de noapte ar putea să-și cheltuiască banii pe lucruri mult mai rele decât să sponsorizeze un club cu 150 de copii”, a continuat bărbatul.

Președintele clubului mai arată că în urmă cu doi ani, SV Gossendorf a făcut o ofertă asemănătoare în urma unui alt meci cu AK Graz. „Atunci nu au apărut astfel de discuții”, a mai precizat el.

În urma comentariilor negative, conducerea clubului a decis să șteargă postarea cu oferta la clubul de noapte.


CITEȘTE ȘI: Suntem mai săraci decât vecinii bulgari și unguri, dar mai fițoși! Românii își „sparg” agoniseala pe cele mai scumpe electronice. Cea mai mare comandă online: 13.000 de euro!


FOTO: FACEBOOK

Close
Închide
  Close