Mergi direct la conținut »
Un complice al poliţistului din Arad, arestat pentru contrabandă cu ţigări, reţinut în trafic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un complice al poliţistului din Arad, arestat pentru contrabandă cu ţigări, reţinut în trafic

Un tânăr de 33 de ani a fost reținut în trafic de polițiștii arădeni, fiind suspectat că ar fi complicele poliţistului arestat, în 30 martie, pentru contrabandă cu ţigări. Totul după ce într-un autoturism în care se afla, au fost găsite aproximativ 110.000 de pachete.

„Poliţiştii au depistat un autoturism parcat în afara părţii carosabile, pe DN 69, pe raza localităţii Vinga, despre care exista suspiciunea că ar fi fost condus de un bărbat căutat de autorităţi. La vederea poliţiştilor, bărbatul a intenţionat să plece, fiind blocat de o patrulă de poliţie la puţin timp după ce s-a pus în mişcare. În urma identificării conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 33 de ani, din Arad, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat şi că se sustrage urmăririi penale într-un dosar penal de contrabandă cu ţigarete”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Se pare că, bărbatul reţinut se afla, alături de poliţistul arestat în 30 martie, într-o autoutilitară oprită în trafic şi care era plină cu ţigări de contrabandă. În timp ce poliţistul a fost reţinut, ulterior fiind arestat, partenerul său reuşise să fugă.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Close
Închide
  Close