Minorul a intrat în piscină împreună cu fratele său, în vârstă de 11 ani. Părinții celor doi copii se aflau în locuință și la un moment dat mama acestora a observat că fiul mai mic se află în apă, nemișcat.

Aceasta a venit la piscină și l-a scos pe băiat, după care a sunat la ambulanță.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare timp de o oră. Din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.

Piscina din curte are înălțimea de 80 centimetri, diametrul de 370 centimetri și adâncimea apei de 60 centimetri.

La fața locului au ajuns și polițiștii. Mama băiatului le-a declarat acestora că fiul său știa să înoate de la vârsta de 4 ani și nu își poate explica ce s-a întâmplat.

Minorul în vârstă de 11 ani care se juca în piscină cu fratele său nu a putut oferi informații cu privire la cele întâmplate, deoarece este diagnosticat cu autism și întârziere mentală.

Trupul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.


Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse