Mergi direct la conținut »
Un copil de opt luni din Hunedoara a murit de meningită. Este al doilea caz în această săptămână
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un copil de opt luni din Hunedoara a murit de meningită. Este al doilea caz în această săptămână

Un copil de opt luni din Hunedoara a murit de meningită. Este al doilea caz în această săptămână

Un  copil de opt luni din Hunedoara a ajuns în stare gravă la spitală, cu suspiciune de meningită bacteriană. Copilul a fost transferat la Timișoara, spital care a și confirmat diagnosticul. În cele din urmă, bebelușul s-a stins din viață.

Medicii din Uricani, Hunedoara nu l-au mai putut salva, copilul ajungând în stop-cardiorespirator, scrie Gazeta de Dimineață.

Acesta este al doilea caz în această săptămână. Un copil de trei ani din Vaslui a fost trimis de urgență la Iași, miercuri seara, după ce medicii de la UPU Vaslui au stabilit că este suspect de meningită. „Pacientul a fost adus la spital în jurul orei 20,00 cu purpură şi stare febrilă. Cadrele medicale au decis transferul copilului către o unitate medicală din judeţul Iaşi, în acest caz existând o suspiciune de meningită”, a declarat, pentru Agerpres, managerul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, Ana Rinder.

De asemenea, o adolescentă de 16 ani din Pitești, suspectă de meningită, a fost internată în stare gravă, miercuri, la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Fetei i s-a făcut rău, când a venit de la şcoală, iar părinţii au dus-o la Spitalul de Copii din Piteşti, dar medicii au decis transferul la Bucureşti.

Citește și

Accidentul nuclear de la Cernobîl, între serialul HBO și realitatea cruntă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în cel mai grav accident din istoria energiei nucleare

 

Close
Închide
  Close