Mergi direct la conținut »
Un copil nou-născut se zbate între viață și moarte după ce a fost atacat de câinele familiei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un copil nou-născut se zbate între viață și moarte după ce a fost atacat de câinele familiei

Băiețelul de doar o lună a fost atacat de unul dintre cei doi câini din rasa Staffordshire Bull Terrier ai părinților lui. 

Reuben McNulty se află la spital în stare critică după atacul care a avut loc duminică dimineață. Deși bunicul copilului insistă că bebelușul a fost rănit într-un accident, poliția a confirmat cele întâmplate.

Dan McNulty și Amy Litchfield au fost arestați sub suspiciune de neglijare a copilului și eliberați pe cauțiune, potrivit autorităților.

Bunicul lui Reuben a mai declarat pentru presă că a ce s-a întâmplat a fost doar un accident și că toată lumea face prea mult caz legat de incident. Nu există informații recente despre starea de sănătate a micuțului, informează dailymail.co.uk.

Recent, un caz similar a avut loc în SUA. O fetiță a fost sfâșiată de un câine pitbull în ograda familiei, iar operatorul serviciului de urgență i-a cerut mamei disperate să-i taie gâtul animalului cu un cuțit.

Citeşte și: O mamă a privit îngrozită cum fetița ei e sfâșiată de un câine pitbull. Sfatul operatorului serviciilor de urgență. ”Ia un cuțit și taie gâtul câinelui!”


Cum s-a schimbat viața lui Michi de la Șuie Paparude, la 5 ani de la infarctul suferit pe scenă. A slăbit 20 de kilograme, nu mai fumează și face sport


Close
Închide
  Close