Jonathan Goldstein și Hannah Marcinowicz erau în vacanță și postaseră, cu o zi înainte, imagini din călătoria în care se aflau pe Facebook, a notat Mediafax.

Ultima fotografie a fost postată sâmbătă după-amiază, în care el apare pilotând avionul, iar ea îşi ţinea în braţe fetiţa.

Poliţia din cantonul elveţian Valais nu a făcut publice numele celor trei, dar a anunţat că o aeronavă Piper care se îndrepta către Italia s-a prăbuşit duminică dimineaţă în trecătoarea Simplon din Munţii Alpi, iar în accident au murit trei persoane, inclusiv un copil.

„Suntem devastați de vestea morții”

„Cu toţii suntem devastaţi de vestea morţii lui Jonathan, Hannah şi Saskia. Îi iubim foarte mult. Erau atât de fericiţi împreună şi ne va fi extrem de dor de ei.

Cerem mass-mediei să respecte intimitatea familiei în acest moment extrem de dificil”, a transmis într-un comunicat purtătorul de cuvânt al familiei.

Goldstein a lucrat în mai multe filme, inclusiv „Cape Fear” şi a fost un compozitor prolific de muzică pentru reclame de televiziune şi cinema.

Marcinowicz, absolventă a Academiei Regale de Muzică, a cântat alături de multe dintre cele mai importante orchestre britanice.

Goldstein a condus şi Goldstein Music Group, o companie de producţie care compunea muzică pentru publicitate, branding, marketing, televiziune şi film.

Cei doi soți dispăruți

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor