Mergi direct la conținut »
Un deţinut din Penitenciarul Oradea a evadat vineri! Unde l-au găsit polițiștii, alături de soție!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un deţinut din Penitenciarul Oradea a evadat vineri! Unde l-au găsit polițiștii, alături de soție!

Un deținut din Oradea a gândit o escapadă romantică care îl va costa însă scump.

Un bărbat deţinut în Penitenciarul Oradea, care lucra, vineri, în jurul prânzului, alături de alţi 15 colegi de-ai săi la ecologizarea unor spaţii verzi din oraş a decis să-i lase de izbelişte pe aceștia și a fugit la un hotel din apropiere, unde avea întâlnire cu nevasta. La fel ca şi colegii lui, bărbatul este inclus într-un regim de detenţie deschis, fapt care-i permită să participe la diverse lucrări contractate de Penitenciarului Oradea în exteriorul locului de detenţie. Mai mult, astfel de echipe nu sunt supravegheate de gardieni.

Întâlnirea amoroasă a deţinutul cu nevasta a fost însă întreruptă de gardieni, care l-au dus imediat înapoi la Penitenciar. Aici, bărbatului i-a fost deschisă o procedură disciplinară şi i-a fost interzis să mai participe la activităţi lucrative în afara închisorii.

De asemenea, conducerea închisorii din Oradea va dispune şi alte măsuri disciplinare, inclusiv analizarea cazului în vederea schimbării regimului de executare într-unul mai sever. Totodată, administraţia locului de deţinere a informat judecătorul de supraveghere şi va sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea în legătură cu acest caz.

Close
Închide
  Close