De Andreea Radu, Cristina Sterian,

UPDATE ora 23:50. În urmă cu puțîn timp, bărbatul evadat din Penitenciarul Focșani a fost identificat și prins polițiști. La căutări au participat polițiști, jandarmi, angajați ai Penitenciarului Focșani. Acesta a fost identificat și prins pe rază comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână. 

În acest moment, se află in custodia polițiștilor, urmând a fi încarcerat la Penitenciarul Focșani.

Deținutul evadat, la scurt timp după ce a fost prins

„Evadatul a fost prins la o stână pe raza satului Petreanu, într-o zonă împădurită, greu accesibilă! La ora 19.10 am fost sesizați prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresata în locuința sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei și a fugit”, transmite IPJ Vrancea.

Din primele informații, femeia nu a fost agresată sexual.

UPDATE: Bărbatul este extrem de periculos, potrivit oamenilor legii. El era închis de 14 ani, pentru omor calificat și obținuse dreptul să execute pedeapsa în regim deschis, notează Digi24.ro.

„Conform datelor puse la dispoziție de Penitenciarul Focșani este vorba de Ciobotaru Vasilică de 35 ani din comuna Boghești, județul Vrancea, recidivist, care execută o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor calificat”, arată Poliția.

Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă
Recomandări

Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

Polițiștilor li s-a ordonat să se înarmeze și să se echipeze cu vestele antiglonț.

Căutarea deţinutului evadat a fost reluată sâmbătă dimineaţa la ora 7.00. La acţiune participă sute de poliţişti, lucrători de la penitenciar şi jandarmi, dar şi un elicopter din partea Inspectoratului general de aviaţie, potrivit IPJ Vrancea.

Deținutul a fost dat în urmărire generală. După ce va fi prins, la pedeapsa pe care o are de ispăşit i se vor adăuga trei ani pentru evadare.


Personalul Penitenciarului Focşani a anunțat, vineri, că un deţinut a evadat de la punctul de lucru Goleşti.

Deținutul care a evadat este Ciobotaru Vasilică, în vârstă de 35 de ani, din comuna Boghești, potrivit Poliției.

Bărbatul este recidivist și se afla la Penitenciarul, unde executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor calificat.

În momentul evadării, deținutul era îmbrăcat cu pantaloni negri cu 3 dungi albe, tip Adidas, bluză de trening neagră cu o dunga vişinie pe piept şi bocanci negri, notează Mediafax.

Citeşte şi:

Două maimuțe și o cămilă, găsite de polițiști la locuința lui Nuţu Cămătaru, de unde ar fi evadat o maimuță acum o săptămână

O brăileancă s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat cunoscut pe Facebook și i-a trimis 30.000 de euro, pe care i-a luat prin credit bancar. Când a constatat că a fost înșelată, s-a plâns la poliție

Abuzurile chiliilor. Vânătorii de victime sau cum îi condiționau înalții ierarhi din Vaslui pe elevii de seminar să facă sex cu ei!

O viață de om, un milion de euro! Propunere controversată în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: „Să rezolve problema!”
GSP.RO

O viață de om, un milion de euro! Propunere controversată în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: „Să rezolve problema!”

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior
HOROSCOP

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior