Incidentul a avut loc marți dimineața la colegiul din Baia Mare. Băiatul care este elev în clasa IX-a a dat foc bradului în speranța ca va strânge cât mai multe vizualizări pe Tik Tok. „Barițiu life” sau „Ne-am aprins” au fost cuvintele care însoțeau imaginile video cu bradul în flăcări.

Unul dintre profesori a văzut flăcările și a acționat imediat, iar din fericire clădirea liceului nu a fost afectată de flăcări.

Conform conducerii unității de învățământ au fost sesizate instituțiile abilitate iar părinții elevului au fost chemați la școală. În prezența acestora i s-a transmis faptul că va fi prezentat în fața comisiei clasei, care va dispune măsuri disciplinare.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, iar în urma verificărilor s-a descoperit că mai mulți elevi ar fi fumat lângă bradul respectiv, iar unul dintre el l-a aprins cu țigara. Doi dintre liceeni pentru că au fost prinși în timp ce fumau au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 500 lei, iar unul cu amendă în valoare de 100 lei.

Urmărește-ne pe Google News