Incidentul a avut loc la o şcoală gimnazială din localitatea Podul Doamnei. Autoritățile au intervenit joi după-amiază după ce un profesor a sunat la 112, reclamând că în incinta şcolii se află un părinte care a lovit un elev din clasa a VII-a.

„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat faptul că la data de 31 martie a.c., ora 10.00 un elev de clasa a VII-a ar fi avut un conflict verbal cu un alt elev în clasa a V-a, în pauza dintre ore. Elevul de clasa a V-a i-a relatat tatălui său cele petrecute, ulterior acesta fiind însoţit de către un alt bărbat au intrat în incinta şcolii şi l-ar fi agresat fizic pe elevul de clasa a-VII-a”, a transmis sâmbătă Poliţia Judeţeană Giurgiu.

În urma incidentului, a fost deschis un doar penal. Atât agresorul, cât și bărbatul care l-a însoțit, au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, iar sâmbătă vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri preventive, potrivit polițiștilor.

Urmărește-ne pe Google News