De Elena Petre,

Secretarul de stat Raed Arafat susține că aeronava se află acum la sol, în siguranță.

„Problema apărută a necesitat oprirea unui motor, dar elicopterele SMURD sunt de tip bimotor, așa că s-a folosit celălalt motor, capabil să ducă aeronava”, a declarat acesta, într-o intervenție pentru televiziunea citată.

El a mai spus că încă așteaptă informații legate de problemele tehnice. La bordul elicopterului se aflau patru persoane.

Totodată, ISU Cluj a anunțat că probleme au apărut când elicopterul a decolat din Cluj, unde tocmai transportaseră un pacient din Zalău.

„Elicopterul SMURD de la Jibou, a transportat un pacient din Zalău pentru a fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca. După predarea pacientului echipajului de terapie intensivă SMURD, elicopterul a decolat şi a întâmpinat probleme tehnice în zbor. Drept pentru care piloţii aeronavei au întreprins manevre specifice pentru a readuce în siguranţă aeronava pe aeroport. Elicopterul a revenit în siguranţă pe aeroport, în jurul orei 15.20”, au precizat oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Citeşte şi:

Concluzie halucinantă în ancheta făcută de șefii pompierilor: „În cadrul ISU Dolj, sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele”!

Mărturii ale militarilor americani din baza atacată de Iran. Au știut că vor fi loviți cu două ore înainte de lansarea rachetelor